150 g
smör 0,5 citron 0,5 kg färskpotatis, nykokt 1 cm pepparrot 1 dl smetana 1 rödlök 1 knippe gräslök vitpeppar, efter smakBörja med att bryna smöret gyllene. Finriv skalat på citronen och pressa ur lite saft och slå det över den nykokta färskpotatisen. Riv pepparrot över potatisen och klicka ut smetana. Avsluta med rödlöksringar, finhackad gräslök och ett par varv med vitpepparkvarnen.
Ringla smöret på potatisen och vänd runt med salladen, grönsakerna och dillen. Servera den här ljuvliga sommarsalladen till grillat kött och en kall sås
De fräscha räkorna bidrar med konsistens ochrödlöken ger det där lilla extra bettet. Här serverar jag vällagad mat från grunden med endast MSC-märkt fisk, svenskt kött och fågel samt mycket ekologiskt och KRAV-märkt
Ägg, brynt smör, Påsk, sill. Några ärenden på stan, köpa sommarskor till Mini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firas imorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa och fira påsk med dem
Servera med havtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. Häll den varma smeten över chokladen och rör till en slät smet, rör därefter i det brynta smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.