Blanda all riven ost och strö ut till små plättar på en plåt med bakplåtspapper. Gör två i taget. Grädda tills de bubblat upp och börjar få färg, ca 5 minuter
Jag har gjort krustader med västerbottensost tidigare, men det här receptet är lite enklare. Man slipper gischa på med ägg och gör istället en blandning av philadelphiaost och västerbottensost
Färskafikon med gorgonzola och honungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
Gratinerad camembert med fikon och hasselnötter, foto. Dela fikonen i kvartar. Lägg camembertosten på ett ugnssäkert fat och toppa med nötter och fikon
Skölj fikon, dela dem i fjärdedelar. Lägg upp chèvrepaketen och fikon. 20 minuter i köket, det är allt som behövs för att fixa till chèvre med serrano, fikon och balsamicosåsen. 2 färskafikon. 20 minuter i köket, det är allt som behövs för att fixa till chèvre med serrano, fikon och balsamicosåsen. 2 färskafikon
Skär ett kryss i toppen av varje fikon. Blanda ihop olja, vinäger och timjan och ringla över fikonen. Sätt in i ugnen i 5-10 minuter tills fikonen fått fin färg
Varma fikon och persikor med gorgonzola och rostade mandlar. Dela fikonen i fyra delar. Varma fikon och persikor med gorgonzola och rostad mandel  Igår blev det 7,4 km i motionsspåret och det är utan tveckan höst. Varma fikon och gorgonzols (4 pers). 4 st persikor 4 st färskafikon 150 gram gorgonzola 1 dl hackade rostade mandlar Acaciahonung, flytande (valfritt) Sätt ugnen på 200 grader. 4 st färskafikon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.