Servera med nykokt pasta. Len sås med lite sting från cayennepeppar. 1 pkt färskpasta , tex tagliatelle. 400 g lax utan skinn i bitar. 1,5 dl vitt vin. 2 finrivna vitlöksklyftor. Tillsätt laxen och låt koka 2-3 minuter. 1 pkt färskpasta , tex tagliatelle. 400 g lax utan skinn i bitar. 1,5 dl vitt vin. 2 finrivna vitlöksklyftor
Servera med nykokt pasta. Len sås med lite sting från cayennepeppar. 1 pkt färskpasta , tex tagliatelle. 400 g lax utan skinn i bitar. 1,5 dl vitt vin. 2 finrivna vitlöksklyftor. Tillsätt laxen och låt koka 2-3 minuter. 1 pkt färskpasta , tex tagliatelle. 400 g lax utan skinn i bitar. 1,5 dl vitt vin. 2 finrivna vitlöksklyftor
Rabarberkompottmedvitchokladmousse, . Fyll upp med mousse och toppa med hackad vit choklad. Både söt och sur och underbar, men rabarbern blir inte sådär distinkt sur som den kan bli utan len och fin med lite klös i
Blanda sedan i chokladsmeten med den vispade grädden. Rabarberkompott. På middagen jag kockade för lite mer än en vecka sedan hade de en väldigt enkel meny men jag fick välja själv vad det skulle vara för tillbehör till den beställda vitachokladmoussen
Garnera sedan med lite färska hallon. En len och smakrik chokladmoussemed inslag av hallon och vit choklad, en riktigt god och lättlagad sommar dessert
Fyll upp med mousse och toppa med hackad vit choklad. Red av lagen med maizena utrört i lite vatten. Lägg rabarbern skuren i 2 cm stora bitar i en kastrull tillsammans med socker, pressad apelsinjuice och kanel. 200 g vit choklad + 100 g till servering
//Matilda Födelsedagstårta med rostad vitchokladmousse & rabarberkompott. Den andra fyllningen var en enkel rabarberkompott som smakade fantastiskt ihop med moussen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.