Jag funderade över vad jag skulle göra av dem och tänkte först att jag skulle göra någon slags crepes med champinjonfyllning men det kräver lite bättre planering än vad jag hade över tyvärr
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tips till en mysig kvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Färsk ruccola. 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 200 g champinjoner. Färsk ruccola 4 portioner 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 2 schalottenlök eller 1 lök 2 vitlöksklyftor 200 g champinjoner
Ta bort från värmen och blanda i din färska basilika. Färsk basilika. Vegetarisk pastamed vitlöksfrästa champinjoneroch basilika, en enkel och snabb pasta men som ändå är full av smak
Hacka lite färsk persilja och tillsätt. Färsk persilja. Krämig pastamed korv ochchampinjoner, den här utsökta pastarätten stod på middagsbordet idag och gick direkt upp på topplistan
Riv över mer parmesan, garnera medfärsk timjan. riven parmesan färsk timjan. Lägg den kokta pastan i stekpannan, riv över parmesanosten, rör om väl och smaka av med salt och nymalen svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.