Färsbiffar går alltid hem, både hos mig och övriga familjen och denna gång var det ingen skillnad. Fetaost är ju också en klassiker i biffar så detta hamnade med i smeten
Därför går jag loss på färsbiffar (igen). Den här gången med rödbetor ochfetaost som smaksättare. Om du inte vill ha vitlök, ersätt med en liten finhackad gul lök, eller använd både och
Ta resten av fetaostenoch mosa ihop med crème fraichen. Servera med sallad och grönsaker. När biffarna är klara sparar du stekfettet i pannan, slår på grädden och låter puttra ihop till en gräddsås
Servera snitzlarna medgräddsåsoch varma godsaker som du smular lite fetaost över. Skölj, skala och dela rot- och grönsakerna, tillaga dem i ugnen med lite rapsolja, salt och peppar
Som vanligt blir det lite så att jag tar upp det som de flesta uppfattar som tillbehör först, nämligen just potatisen och grönsakerna i ugnen, istället för att lyfta fram proteinet, färsbiffarna fyllda med Café de Parissmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.