Igår på morgonen bakade jag det här goda fröknäcket som jag har bakat en gång förut men den här gången använde jag bara dinkelmjöl och vetemjöl istället för hälften rågsikt och hälften dinkelmjöl
Om Du inte ska använda din ugn på några timmar och gillar/saknar lite knaprihet så ta och gör dessa. Jag har väl sett receptet lite överallt men tvekat pga pofiber som jag inte gillar speciellt i vanliga fall men här känner jag inte den smaken så Jippie, knapriga knäcke
Det här fröknäcket kan jag äta som godis, för det är helt enkelt så otroligt gott. Jag äter mitt fröknäcke gärna med en tjock skiva brieost på men det är gott att äta med bara lite bregott på också
Min arbetskamrat Inga-Lill bjöd på gott snacks till kaffet i fredags. Hon hade bakat kex/knäckebröd. Det finns ju många såna här recept men det hennes är det godaste jag smakat
Jag gjorde denna gången runda knäckebröd och då räcker denna sats till ca 30 st. Det går lika bra att platta ut all smet på en plåt och bryta knäcket i bitar när det är färdigt
Så här gör du. 60 minuter. Sätt ugnen på 150 grader och förbered en plåt med bakplåtspapper. Rör ihop alla ingredienserna och tillsätt sedan 2 dl kokande vatten och vänd runt och häll ut på bakplåtspappret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.