Fredag, efterlängtade fredag. I morse var det segt att gå upp när klockan ringde 5. 45, det märks att det blivit mörkare på morgonen och att hösten är på intågande vare sig jag vill eller inte
Denna dipsåsen får heta Himmelsk Nutelladipp, för att det just vad den är, HIMMELSK. Den smakar mjölkchoklad, nougat, krämig, ljuvlig… ja lite som en dröm
Jag var lite sugen på ett gott bröd att rosta så jag bakade dessa extra goda formbröd. 50 g smör + lite extra till formarna. 50 g smör + lite extra till formarna
Eftersom min syster lade ut ett recept på en jättegod typ, fransk potatissallad, så tänkte jag bjuda på en i grunden traditionell krämig potatissallad men med lite extra gott i
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
Blanda socker, vatten och citron i en kastrull och värm på spisen tills det börjar sjuda. Låt samtidigt hushållsassistenten vispa ihop äggvitorna och vaniljsockret så att mjuka toppar bildas = maräng
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.