Skiva löken och stek den mjuk. Servera med en god sallad. Skala potatisen och koka dem i 5 minuter. Häll i ca 1 dl grädde och låt puttra ihop. 4 gula lökar. 500 - 600 g blandfärs. 3 - 4 dl matlagningsgrädde
Eller så kan man förstås köpa en köttkvarn ochmala själv, högrev är speciellt gott till färs. För mig är hamburgaren ett riktigt snabbt, gott och näringsrikt sätt att få i mig en måltid
) Det är skön-lördag, småstädning, lång- brunch och lunk. Kanske inte det mest hälsosamma man kan gaffla i sig en lördagmorgon, men det måste ju inte alltid vara det
Så är arbetsdagen över för den här gången och jag kan nöjt konstatera att jag bara har ett projekt på gång, just nu, som ska lämnas in nästa torsdag, alla andra är inlämnade
Mixa torra ingredienser till pajdegen i matberedare, tillsätt smör/ghee och ägg, kör till en pajdeg. Tryck ut degen i en pajform, picka botten och ställ in i kylen
Blanda i riset och stek med det en stund. Bryn korv och lök litet tag. Blanda i buljongtärningen. Häll över vattnet och det är färdigt när riset är klart
Blanda i risgrynsgröten, socker och vaniljsocker. Jag hade risgrynsgröt över och ville dessutom testa Sojatoos vispbara risgrädde (hittade den på Goodstore på Söder i Stockholm)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.