Lägg halva bärröran i botten av ett glas, halva jordnötsröran, halva bärröran, halva jordnötsröran och avsluta med några (rostade) frön eller nötter (kommer snart ett inlägg om hur man torrostar sina egna frön/nötter)
Lägg upp salladen på ett fat och lägg på oliver, kapris och klyftade ägg. Böndressing. Mixa avsköljda bönor, kapris, sardeller och citronskal- och saft med mixerstav
Under konferensen fick vi möjlighet att prova några viner fråndetta distrikt, tyvärr fanns inte så många representerade och de drunknade en aning bland rödvinerna
Underbara sommarkvällar. Värmen gör att tunga såser och långkok känns rätt överflödigt. Istället är det snabba lätta sallader som gör livet gött att leva
Det är ett av många måsten när man är på plats. Vi åt med glupande och god aptit från flera matbord som serverar paketen på kvällarna vid Forodhani Park
Igår kväll slängde jag (nästan bokstavligt talat) ihop en chèvre chaud (dvs gratinerad/stekt chèvre) och till den enkel, klassisk sallad med dijondressing och så krutonger från en överbliven baguette
This post "Salsa Verde - Ett recept med ingredienser från köksträdgården". från sardellburken. Efter min artikel om mynta fick jag en förfrågan från en medlem i KÖKSTRÄDGÅRDEN på FACEBOOK om vad man kan använda kryddan mynta till och här kommer ett förslag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.