Ta ut frallorna och lägg över dem på ettbrödgaller eller ett rent ugnsgaller. När vi hade käkat upp vår smarriga midsommarlunch tog vi en kort promenad förbi ett litet hus som vi är intresserade av
Degen är nästan identisk med degen till en annan brödfavorit, nämligen rågsiktskakor (se här), men i bulldegen är det tillsatt lite russin vilket gör dem extra saftiga och goda
5 msk brödkrydda. 5 msk brödkrydda 2 kg rågsikt (1 påse) 4 limporSmält smöret i en kastrull, häll i vätskan och värm till fingervarmt. 1Rör ner salt, sirap, brödkryddor och mjöl men spara lite av mjölet till utbaket. 1Knåda degen ett par minuter och låt den jäsa i 30 minuter
Nu har min dotter blivit förkyld, så idag har jag varit hemma med barnen. Vi har haft en riktigt mysig dag, för H har varit hyfsat pigg, trots att hon har lite feber
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.