Låt spenaten tina i ett durkslag. Kavla ut degen tunt, som till kanelbullar, cirka 40 x 50 cm. ca 16 st. Lös jästen i ljummet vatten och blanda i olja och salt
För mig handlar det mer om att skapa en bra grund för ett bra resultat. Vi är bara i planeringsstadiet ännu, men ändå är det här nånstans som allting börjar
Hittade ett sådant superbra recept på Matklubben. Jag gillar mat som sköter sig själv. Ofta kan det ta lite tid att förbereda, men när man väl har gjort det kan man göra något annat medan maten sköter sig själv i ugnen
Men nu närmar sig ju Midsommar med stormsteg så jag fokuserar på det istället i detta NU. Nu har jag kommit hem efter ett par dagar på Almåsa med jobbet… heeelt underbart
Men någon gång kan man nog undantagsvis få unna sig en nybakad bulle med ett glas kall mjölk. Receptet på bullarna kommer ursprungligen från matplatsen, men som "vanligt" har jag modifierat det lite
Som att stjäla godis från ett barn, fast lite tvärtom. Länge har detta problem gäckat mig. Jäkligt lätt recept det här, känns som en bra mjukstart för mig som i princip har varit borta från köket i en månad
När jag någon gång roat mej med att se på statistiken för min blogg har jag undrat varför mitt inlägg om fisk i Kroatien har haft så många visningar, det var ju som inget speciellt med det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.