Några tog flera gångerom. Detta gjorde jag en vecka innan kalaset och frös in dom. Sen skar jag en av dom runda bottnarna så attden skulle passa i mitten
Visst går det bra att slänga ned lite äggvitor i en pannkakssmet, i stället för ett av äggen, meneftersom jag tagit för vana att frysa in mina äggvitor, så krävs det framförhållning för att de skall bli använda
Enblomma är lika vackert somen hel bukett, så det behöver inte bli dyrt. Det är lite syrligt men ändå fräscht, det är inte för sött och man kan ha det i både mat, drink och bak… ett perfekt tillbehör i köket
Eftersom jag inte hade något recept utan gjorde allt efter eget påhitt så är receptet sådär lite på en höft, men hörrni gör det här och njut av rätten till en iskall bira eller ett glas porlande bubbel
sen måste jag baka denengång till (om nu skapelsen lyckades passera testpanelens stränga och mycket känsliga gourmetmunnar) för att kunna fota den hit till bloggenoch därefter måste "någon" äta upp den, ja jag vet, det är inte klokt så tuffa uppgifter man har ibland
Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här. Jag älskar också attden sköter sig självt i ugnenoch alla smaker gottar till sig där inne
Jag fick ju en fantastisk Creusette av min sambo i födelsedagspresentoch jag vet att jag och min fina franska gryta kommeratt ha många roliga upplevelser i höst
I det ursprungliga receptet, som jag hittade någonstans på nätet (kommer tyvärr inte ihåg vart), så stod det att man skulle ha i tre gånger så mycket hot sauce mot vad jag hade i
För att göra det enkelt har jag gjort ett schema där de olika sysslorna är uppdelade veckovis, man har alltså varje sak en hel vecka, där kan man gåoch kolla om man glömt bort vad man ska göra och det är lätt för mig att se vad alla har för syssla om jag mot förmodan skulle behöva påminna någon
Pia, precis som jag, kommer ifrån trakterna kring Mälarenoch är båda uppvuxna med insjö, insjöfisk, roddbåtar, dopp i sjön med dy mellan tårna ochatt meta abborre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.