Ja och ett nytt litet recept jag "hittade på "för någon helg sen när vi skulle ha nått gott att äta. Skär ned löken och paprikan och lägg det i pannan tillsammans med champinjonerna , och pressa ned vitlöken fräs detta en lite stund
jobbet hade jag förberett både genom att skala potatis och fixa till. I Creme fraiche blandningen hälde jag i ett paket saffran, som jag förstås hade mortlat först
Vik ihop och fäst med en tandpetare eller grillspett. På tal om gäster så blev jag påmind om ett uttryck från min barndom, som jag nästan hade glömt bort (av Kim som är en av mina medtävlande i ÅHK 2011). 4 st stora skivor lövbiff~75 g ölkorv eller liknande, hackad2 små squash, skivade 4 tomater, skivade½ + ½ tsk salt ½ + ½ krm svartpeppar ett par kvistar färsk rosmarin120 g halloumi, riven (jag hade en på 250 g och så stekte jag resten i bitar)Sätt ugnen på 225°
Hittade ett recept på Jennys matblogg på kalljästa frallor. (Jag lät frallorna stå ett längre tag). Köpte det då jag skulle julbaka och blev nog ett paket efter det
Ett underbart tips på en snabb och enkel rätt, men såååå. Lycka till och låt smaka tillsammans med ett stort kallt glas vatten med is och en skiva citron mums filibaba
Halvera cocktailtomaterna och klipp loss basilikabladen, och strö detta ovanpå salamin. Vispa ihop créme fraiche med grädde och kycklingfond, och slå detta över gratängen, ovanpå osten
Köp ett kg nötfärs. Knäck ett ägg i huskgrädden, rör om. Hetta upp en stekpanna. I kylen finns. smör, grädde, crème fraiche, mejerislattar av olika slag, färskost, riven fet ost, sambal och tomatpure
Japp så slänger vi in ett gott middag stips jag och barnen åt i går kväll. Häll såsen över köttet och låt stå över natten (om man har bråttom funkar det med ett par timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.