Men då ska man ju göra ett stort fat med chokladbollar (läs mellan raderna. jag kommer precis från en kompis som har fått ett stort fat med chokladbollar)
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Jag stekte ett helt vitkålshuvud lätt i smör, lade sedan i 1 dl crème fraiche, 1 tsk dijon, 1 halv pressad citron, hackad persilja, salt och peppar. Under tiden köttet vilade tog jag köttsaften som steken gett ifrån sig, värmde med 25 g smör, salt och peppar
Den här maräng-crisp tårtan har aldrig slagit fel och brukar bli en succé bland gästerna. Tidigare då jag kände för att baka och frågade min man vad han ville att jag skulle laga, var standardsvaret alltid
matjessillBlanda ner detta i gräddfil + lite majonäs. Smaka av med salt och svartpepparHar ni förresten sett att jag har lagt till en sökfunktion i högermarginalen
Blanda ihopSen så varvar du, börja med ostsås, köttfärs, riven ost,lasangeplattor, köttfärs, riven ost, ostsås, lasangeplattor och avsluta med ett lager lasangeplattor lite ostsås på det och riven ost
Svåra recept som måste läsas noga, kanske provlagas innan middags bjudningen är spännande men, ett enkelt recept med bara ett par få ingredienser kan vara lika lockande
En vegetarisk gratäng med massor med smak hittar ni här. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här
Fjärde advent och en vecka kvar till jul. Jag har börjat att förbereda julmaten och som de flesta andra brukade vi alltid ha korv och köttbullar på julbordet
Hej på er allihop. Snart november. Och därefter december, och jul. Jag längtar redan. För mig är maten väldigt viktig under hela december och julperioden, jag vill njuta av allt så länge som det går
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.