Söndagens Powerstep gick toppen, kände mig så inspirerad igår. Det var många både gamla o nya deltagare, kände responsen från deltagarna som såg både trötta, glada o nöjda ut när de gick därifrån
Lägg ett lager sås i botten på en gratängform och sedan lasagneplatta/plattor. Sätt ugnen på 225 gr. Förbered pastaplattorna enligt det här receptetKoka upp creme fraiche, grädde, dijonsenap och salt
Relaterade Kyckling cordon bleu. Å vad det är härligt att det blivit ljusare på kvällarna. Igår och idag har S och jag haft en jäkla energi och fått massor gjort
Jag är bara tvungen att dela med mig att detta receptet igen för det är så himla gott. Jag har sagt det tidigare men ska ni laga en endaste curryrätt till i ert liv så är det lätt den här ni ska laga
Lägg smör och olivolja i en stekpanna och hetta upp. Cardon Blue är kött som är fylld med ost. Här använder vi oss av lövbiff som fylls med Grana Padano och rökt skinka, som serveras med potatismos
Tricket för en riktigt god cordon bleu är att banka ut köttet tunt. Cordon bleu, 4 portioner. Cordon bleu, 4 portioner 600-800 g skinkschnitzel (ca 8 skivor)
Så smidigt med alltiett-gratänger ibland. 4 kycklingfileerca 300 gram haricoverts (eller hur mycket du vill ha)1 gullök3 vitlöksklyftor10 champinjoner1 dl creme fraiche2 dl grädde1 msk kycklingfond2 dl riven ost Koka haricovertsen ett par minuter, låt rinna av och lägg i en ugnsfast form (om de är färska kan du lägga dem i formen direkt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.