Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Som sagt – godaste vi har ätit på länge. Detta är HELT KLART ett recept värt att bokmärka och det kommer att bli en ny favorit här hemma
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Supergod kyckling i krämig sås med soltorkade tomater. Lägg kyckling innerfilerna i en ugnssäker form. Hacka soltorkade tomaterna och lägg över kycklingen
Pressa vitlöksklyftan och blanda med vattnet, låt stå i 10 min. Tillsätt de övriga ingredienserna. Låt det koka upp under omrörning, tills såsen tjocknat
Utöver styrka kan du laborera väldigt mycket med smaker i den här såsen – tillsätt lite vinäger för syra, lite sirap för sötma, tomatpuré för mer tomattouch osv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.