Skriv utE-postFacebookTwitterTumblrPinterestGillaGilla Laddar. Du anpassar sötningen själv som du vill ha den och serverar den alkoholfri eller med lite mörk rom i varje glas
Eftersom frukten är så hård behöver den flera tillimmar i kastrullen innan bitarna är mjuka. Nu är det dags att mixa allt och hälla på burkar, på med lock därefter hettas upp i 100 grader under 5 minuterSatsen gav 3 1/2 burk marmeladsylt som jag hoppas passar till skinkan eller revbenspjäll till julbordet. RECEPT3 stora kvitten ( delas, skalas och kärnas ur)Delas i mindre bitar och täcks ned vatten i en kastrull5 dl socker1 citron ( saften)1 tsk eller mer av hel kardemumma Nästa gång ska jag blanda i färsk ingefära också. Kokas på svag värme under lock i ca 2-3 timmar, tills frukten börjar bli rödfärgad. Jag mixade allt och fyllde sedan på rena burkar som hermetiserades i 100 graders ugn i 5 minLycka till. 1 citron. 1 tsk eller mer av hel kardemumma Nästa gång ska jag blanda i färsk ingefära också. Kokas på svag värme under lock i ca 2-3 timmar, tills frukten börjar bli rödfärgad. Jag mixade allt och fyllde sedan på rena burkar som hermetiserades i 100 graders ugn i
Låt torka innandu trär upphängningsband i snöflingan. Ernst Ljusstake Du behöver. Ett tips är att rita ett mönster att lägga under bakplåtspappret innan
Vad skulle du vilja ha för smak. Bakom lucka 23 finner vi ett recept på Marmeladgodis, smak och färg kan varieras i det oändliga. Bild lånad från IcaKuriren Marmeladgodis 2 dl outspädd saft 2 2 dl vatten 11 flaska fruktpektin, 180 ml 5 5 dl strösocker Till garnering. blanda fruktpektinet med 1 dl av sockret och rör ner i kastrullen,låt koka en minut. häll i blandningen i en form (15x25) och låt svalna i ca 3 timmar. 11 flaska fruktpektin. 180 ml
Här har du också lite tips och tricks för att få dem runda och fina. Det är dock viktigt med hygienen med köttfärs så barnen måste tvätta händer noga och sätta upp håret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.