Skriv utE-postFacebookTwitterTumblrPinterestGillaGilla Laddar. Du anpassar sötningen själv som du vill ha den och serverar den alkoholfri eller med lite mörk rom i varje glas
Eftersom frukten är så hård behöver den flera tillimmar i kastrullen innan bitarna är mjuka. Kokas på svag värme under lock i ca 2-3 timmar, tills frukten börjar bli rödfärgad. Kokas på svag värme under lock i ca 2-3 timmar, tills frukten börjar bli rödfärgad
I går lördag så började jag dagen med att få nya naglar - snyggt och fint. Smält chokladen över vattenbad, låt den svalna något innandu rör ner äggulan i chokladen
För mig känns det som ett måste med ett havrekex med en god ost på till julmaten. Havrekex7 dl havregryn 5-7 dl vetemjöl1,5 dl strösocker3 tsk hjorthornsalt200 gr smör2 dl mjölkBlanda ihop alla torra ingredienser. 5-7 dl vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.