Formbröd. När vi hade 180-årskalas bjöd jag på snittar och brödet jag använde var det här. Det är ett ljust formbröd som är gott att äta som det är men också perfekt att rosta
Limpa med frön. Jag bakade två limpor i helgen, perfekta att skiva upp och frysa in. Oftast när jag bakar bröd använder jag receptet på mina frölimpor men den här gången hade jag väldigt lite kokosnötsmjöl hemma så jag gjorde om receptet lite
Erikas frukostfrallor. Nygräddade frallor till frukost är både lyxigt och gott så i lördags när jag fyllde år bakade jag dessa goda frukostfrallor till frukost
Enklare muffins får ni nog leta efter. Det är bara att slänga ner alla ingredienser i matberedaren och köra runt, klicka ut i muffinsformar och in i ugnen
Erikas limpa med fibrex och frön. Ni som följt mig här på bloggen ett tag vet att jag älskar att baka och dessutom tycker jag att det är roligt att göra om recept för att få lite variation
Erikas microbröd med frön. Har ni testat att göra microbröd. Jag har testat några av de recept som cirkulerat på nätet några gånger men alltid tyckt att det saknas något
Vörtbröd. En vörtskiva med julskinka och senap för mina tankar till julaftons morgon. Känslan av förväntningar inför dagen, den känslan kan jag fortfarande känna fast jag är vuxen
Jag fick ett mycket trevligt erbjudande ifrån Two Oceans och Philipson Söderberg gällande att pröva deras Cabernet Sauvignon Merlot tillsammans med Bjärekyckling
Fredagspizza toppad med ost och skinka. Härliga fredag. Varför inte fira in helgen med en fredagspizza där alla får lägga på valfri topping på sin del av pizzan helt efter eget tycke och smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.