Erikas frukostfrallor. Nygräddade frallor till frukost är både lyxigt och gott så i lördags när jag fyllde år bakade jag dessa goda frukostfrallor till frukost
Därför testade jag att röra ihop en brödsmet med inspiration av mina frörutor som jag hällde i en microskål och "gräddade" i micron tills brödet var klart
Fredagspizza toppad med ost och skinka. Härliga fredag. Varför inte fira in helgen med en fredagspizza där alla får lägga på valfri topping på sin del av pizzan helt efter eget tycke och smak
Erikas frölimpaDet här brödet har jag hunnit baka flera gånger de senaste veckorna. ERIKAS FRÖLIMPA (LCHF)1 bröd100 g mandel (eller mandelmjöl)100 g valnötter1 dl kokosnötsmjöl2 msk fiberhusk1 tsk salt2 tsk bakpulver1 msk krydda (ex
ERIKAS JULBRÖD (LCHF)1 bröd100 g mandel50 g valnötter50 g sesamfrön2 msk fiberhusk1,5 tsk salt2 tsk bakpulver75 g russin1,5 msk kanel2 msk rom100 g mandel, grovhackade250 g kesella 10% (eller turkisk yoghurt eller creme fraiche)6 äggGör så här
Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott. Mamma hade fått receptet på sitt jobb och testade det ikväll… I like it
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.