Jag utgick från receptet på min frölimpa men tog bort lite mjöl och la till bakprotein och pofiber. Vi åt dem medan de var varma och den härliga doften av brödbak fortfarande kändes i huset
ERIKAS MICROBRÖD MED FRÖN (LCHF). Erikas microbröd med frön. Erikas funderingar. Därför testade jag att röra ihop en brödsmet med inspiration av mina frörutor som jag hällde i en microskål och "gräddade" i micron tills brödet var klart
En vörtskiva med julskinka och senap för mina tankar till julaftons morgon. ERIKAS VÖRTBRÖD (LCHF). Även i år har jag bakat ett eget vörtbröd, lite modifierat jämfört med förra året
Fredagspizza toppad med ost och skinka. Varför inte fira in helgen med en fredagspizza där alla får lägga på valfri topping på sin del av pizzan helt efter eget tycke och smak
Även om jag inte äter så mycket bröd så vill jag gärna ha ett bröd till jul och då med lite julsmak. Receptet är ganska likt mandel- och valnötsbrödet med frön men jag har istället kryddat brödet med russin smaksatta med kanel och rom samt haft i grovhackade mandlar istället för frön
Receptet är samma som till min frölimpa men jag använde mindre vätska i degen. Rutorna är fulla med härliga frön och perfekta att toppa med goda pålägg
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.