Erikas frölimpa med pofiber (LCHF)
LCHF till vardag och fest
LCHF till vardag och fest
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 bröd
  • 200 g (4 dl) mandelmjöl
  • 17 g (1 dl) pofiber
  • 2 msk fiberhusk
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 msk krydda (ex. brödkryddor, kanel eller nyponpulver)
  • 150 g valfria frön (ex. 50 g solroskärnor, 50 g pumpakärnor, 25 g sesamfrön, 25 g hela linfrön)
  • 250 g kesella 10% (eller turkisk yoghurt eller creme fraiche)
  • 6 ägg
  • 5-10 minuter Grädda i ca
  • 175 grader i nedre delen av ugnen, lägg över aluminiumfolie om brödet börjar få för mycket färg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.