Ena sonen är av den kräsna sorten och gillar inte alls röror och såser av olika slag. Men EN sås älskar han och det är den kalla såsen de får till panerad fisk i skolan
Hollandaise eller Hollandäs som det ibland försvenskas är en favorit i mitt kök. Den görs på varma äggulor som smaksätts med citron vari smält smör vispas tills man har en ljuvlig emulsion av ren smaklycka
Min vinst med kalvrulladerna i Mästerkocken i onsdags, gav mig möjligheten att hälsa på en av Leif Mannerströms kompisar och en institution i Stockholm - Gondolen och Erik Lallerstedt
ErikLallerstedts såser brukar jag allt som oftast ge tummen upp för. Jag är nyfiken på nya produkter och smaker så kommer ett välkänt märke ut med en ny smak är jag ofta inte sen att testa för att se om det kan vara något
Cook Time. 5 Min. Vegetarisk caesardressing. Yield. 5dl. 80 Min. BBQ-sås med vitlök. Servings. 4. 30 Min. Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochips och
En hemgjord kall bearnaisesås var lördagens projekt att få till. Men nu ville jag ändå fixa till en god sås och då googlade jag upp på kall bearnaisesås och vips, den var hur lätt som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.