Servera entrecotenmed bönor, tomater, pommes och den goda krämen. Salta och peppra entrecoterna. Lyft upp pommesfritesen, vänd runt dom i en skål och smaka av med salt
Tricket är att tillaga den i en riktigt het stekpanna bara ett par minuter på varje sida, sedan skjuta in den i ugnen ifall det är en tjock biff annars räcker det bara med att låta köttet vila i aluminium folie
Servera köttet med resten av rucolan, kryddsmöret och varma pommesfrites. Finhacka ca en fjärdedel av ruccolan, blanda med rumsvarmt smör, gärna i en matberedare
Ett tips är att tärna det och steka ihop med grönsaker. Vi smörstekte fisken i stekpanna och serverade den med ugnsrostad färskpotatis, de baconfrästa grönsakerna och hollandaisesås (på burk)
Lägg sedan dina pommes på ett galler och in med dem i frysen i ungefär en timma. Först och främst då, jag har skrivit att det är mjölig potatis som gäller, men jag har gjort med fast potatis också, och det fungerar absolut det också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.