Helstekt ryggbiff med parmesanbakad rotselleri, gräddkokt savoykål ochrödvinsås. Finhacka scharlottenlök och fräs den tillsammans med kålen i smöret en stund
Det blir mycket lågtempererat nu och det har kanske med att göra att ett kött som får gå på låg temperatur under flera timmar i ugnen blir helt magiskt
Lägg i en klick smör och fräs någon minut tillsammans med en hackad scharlottenlök. börja med att steka kantarellerna i en stekpanna utan smör tills vätskan försvunnit
Det här är en rejäl sats som räcker till många hungriga, och som jag delade med mig av till familjens sjuklingar som inte riktigt orkade med att laga mat
Marinera gärna köttet innan i örter men i detta fallet är det en helt neutral entrecote biff. Salta, peppra och gör klart i ugn tills den är medium eller så som du nu gillar din biff
Entrecote. Krydda med salt och peppar. av såsen med maizena. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. Bryn köttet i mycket smör och lite olivolja till önskad stekgrad, rare, blodigt, medium eller well done
Det blir mycket lågtempererat nu och det har kanske med att göra att ett kött som får gå på låg temperatur under flera timmar i ugnen blir helt magiskt
Entrecote. Krydda med salt och peppar och låt vila i rumstemperatur. Ta upp dem med en hålslev. Använd smör som är mjukt och blanda i pressad vitlök och finhackad bladpersilja
Ja ni som följer oss på andra sociala medier som det så tjusigt heter, Instagram och Facebook, vet redan att det låg en härligt vårgrön ärtsallad sidan om entrecotenoch i såsskålen hällde vi whiskysås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.