Entrecote med ljummen ärtsallad och whiskysås
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 cm tjocka skivor entrecote
  • 1 tsk örtsalt
  • 1 tsk lökpulver
  • 1 krm svartpeppar
  • 58 grader och kör köttet i sous vide i 2½ timme.
  • Ärtsallad
  • 300 g frusna ärtor
  • 1 bananschalottenlök, finhackad
  • 2 små vitlöksklyftor, finhackade
  • ½ dl hönsbuljong
  • 2 nävar rucola
  • 2 nävar salladsmix av valfri sort
  • örtsalt och svartpeppar
  • Fräs löken i smör i en tjockbottnad gryta tills löken mjuknar.
  • Tillsätt ärtorna och buljongen, låt koka upp och småputtra så ärtorna blir varma och genomkokta.
  • Lägg upp salladen på ett stort fat och häll över ärtblandningen.
  • Servera

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.