Entrecote med jordärtskockspure och balsamicosås 11,5 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Entrecote, jordärtskockspure och balsamicosås med sällskap av ruccola, morötter och fetaost.
  • 11,5 propoints
  • 2 portioner
  • 2 entrecote á 150 gram
  • Balsamicosås
  • 1 scharlottenlök 1/2 dl balsamvinäger
  • 1 dl rött vin
  • 2 dl vatten
  • 2 msk kalvfond
  • 1 tsk olja
  • Salt & peppar
  • 3 jordärtskockor 1 potatis 1/2 msk flytande margarin
  • 1 msk milda extra 4%
  • Salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.