Entrecote med grönpepparsås
receptfavoriter.se
receptfavoriter.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram entrecote
  • marinad: 4 msk ketjap manis
  • 2 msk rapsolja
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 krm timjan
  • 1 krm rosmarin
  • 1 krm salvia
  • Grönsaksspett och tillbehör: 8 medelstora delikatess- eller färskpotatisar
  • 8 cocktailtomater
  • 1 gul paprika
  • 2 stora schalottenlökar
  • 8 gröna sparrisar
  • 0,5 dl olivolja
  • 1 krm flingsalt
  • Grönpepparsås: 1 msk grönpepparkorn
  • 1 schalottenlök
  • 3 msk smör
  • 2 msk maizena, ljus redning
  • 2,5 dl valfri fond eller vatten och en halv buljongtärning av kött
  • 2 dl grädde
  • 0,5 dl crème fraiche
  • 2 tsk vinbärsgelé
  • 1 tsk ljus soja
  • 0,5 dl hackad bladpersilja samt gräslök till garnering (valfritt)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.