Entrecôte med rödvinskokt svamp och rotfruksmos
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Entrecote
  • 2 msk Mat & Bak Smör
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 2 st Schalottenlök
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 2 msk Mat & Bak Smör
  • 200 g Färska champinjoner
  • 3 dl Matlagningsvin Rött
  • 1 dl Vatten
  • 2 msk Oxfond Buljong
  • 0.5 tsk Timjan - torkad
  • 2 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 2 tsk Majsstärkelse
  • 4 st Potatis för Mos
  • 3 st Palsternacka
  • 0.5 st Rotselleri
  • 1 msk Grönsaksfond Buljong
  • 2.5 dl Vatten
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 msk Mat & Bak Smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.