Entrecôte med majsplättar och ugnsstekta tomater
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g Entrecote
  • 400 g Vanliga Tomater
  • 2 tsk Strösocker
  • 2 tsk Salt Fint
  • 2 tsk Chiliflakes
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 msk Olivolja
  • 340 g Majskorn
  • 1 tsk Majsmjöl
  • 2 st Ägg
  • 1 st Röd Paprika
  • 50 g Cornflakes
  • 0.5 msk Olivolja
  • 1 msk Japansk soja
  • 2 msk Tomatketchup
  • 2 krm Tabasco
  • 1 tsk Rosmarin - torkad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.