Efter att spenderat dagen med att måla staketet i trädgården var det nu dags för middag. Vi hade massa entrecote i kylen så vi grillade på en varsin bit och fixade till lite coleslaw
Det blir mycket lågtempererat nu och det har kanske med att göra att ett kött som får gå på låg temperatur under flera timmar i ugnen blir helt magiskt
Riv rödkålen med osthyvel (jag finhackade hälften för mer varierande textur). Till kvällens grillmiddag blev det en coleslaw Inspirerad av Åse, som hade ett recept i senaste numret av Matkärlek
Idag får du tips på ett av mina bästa kålrecept, coleslaw har alltid funnits med som ett enkelt vardagstillbehör både här hemma och när jag jobbade på restaurang
Idag serverades coleslawenmed färsk vitkål så jag hoppade över att slaka kålen p. Blanda dressingen väl med den strimlade kålen och de rivna morötterna
Låt såsen koka ihop och smaka av med salt och peppar. Ikväll helstekte jag entrecote och till köttet serverades en kantarellsås, crushed sweetpotatoes, brysselkål och ugnsbakade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.