150 grader
C. varma ugnen. När innertemperaturen visar på 60 grader C, ska du tar du ut köttet och låter den eftersvettas insvept i foliepapper.Skiva entrekotet i 2 cm skivor och servera med brunsås och klyft potatis och en god sallad
Smaka av med salt och peppar. Så här gör du 15 minuter Smält smör på medelvärme, vispa i vetemjöl. Så här gör du 15 minuter Smält smör på medelvärme, vispa i vetemjöl
Smaksätt med ketchup, såsfärg, salt och vitpeppar. Köttbullar, brunsås och kokt potatis och en riktigt svensk klassiker och något jag också oftast väljer ute på restaurang om jag äter på en klassisk svensk restaurang där denna rätten finns
Så häromdagen så gjorde jag köttfärsbiffar med fetaost och serverade både brunsås och gräddsås till. Jag har fått fyra olika sorters såser av Knorr som jag ska testa till olika mat
Blanda mjöl med kallt vatten i en kastrull, vispa och koka upp. Smaksätt med övriga ingredienser. 1. 2. Rör i buljongtärning och låt koka några minuter
När du stekt din pannbiff, köttbulle eller fläskkotlett som kräva sin brunsås, vispa ur pannan med någon deciliter vatten och tillsätt en tärning köttbuljong
Tänkte dela med mig av mejerifri skysås (som jag gjorde idag till köttet. Ta av kastrullen med äggblandningen och droppa i lite av smöret under omrörning
Recept. jjessica. sön, 2013-09-29 18. 40. 5min. (0). Använd stekskyn som blev över när du stekte köttet. Häll i grädde, en halv buljongtärning och 1 tsk soya
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.