Servera med potatis, hemmagjort mos eller risoch sallad. Kom på att jag måste skynda migochskriva ner receptet på den här grytan medans jag kommer ihåg hur jag gjorde
Kanske liteknasigt att lägga upp receptet på fredagsmiddagen först på söndag kväll, men jag får "skylla" på att vi haft en ytterst aktivochsocial helg med goda vänner och därmed har det intefunnitstid
Skär köttet imindrebitar, bryn i stekpanna och lägg sedan över i en större gryta. Häll på vatten så det knappt täcker köttet, låt koka upp och skumma av noga
Så här ser pappans portion ut, ett lass med risi botten, en slev gryta ovanpå och kanske får han också plats med lite grönsaker om han äter undan först
En av de enklaste förrätter vifixattilloch dessutom så variationsrik. I dag hade vilitefunderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter litefunderingaroch "ännavännande" så kom vi fram till att vifaktisktinte var riktigt sugna på det
Tinaochskiva/strimlakycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.