Nu är det bara att "dressa" pizzabottnarna med tomatsåsen och de övriga ingredienserna. När man har provat att baka sina egna pizzor i vedeldad stenugn är det svårt att någonsin bli riktigt nöjd med att köpa en "vanlig" pizza i butiken runt hörnet
Fördela champinjoner, zucchini och skinka över och strö på rikligt med oregano. Mixen köpte jag på Senza Glutine, som också har en fysisk butik med allehanda glutenfria produkter i Stockholm
Krydda med timjan och salt. Sista rätten med Linas Matkasse. Fördela stekta grönsaker på pizzorna. Och det var nog den godaste rätten av dem alla och då har alla rätterna varit goda
Toppa pizzanmed spenatstuvningen och tomatskivor. Har du smakat spenatpizzan som finns i frysdisken. Det kan låta lite halvmärkligt med stuvad spenat på pizza, men jag lovar dig – det är vansinnigt gott ihop med den smälta mozzarellan och tomaterna…
Smaksätt de passerade tomaterna med oregano, salt och peppar och bred på brödkakorna. Fördela den rivna osten över bröden följd av salami, svamp och inlagd paprika
(Blir det för mycket vinäger kan man försöka balansera upp det med lite socker) Vi toppade pizzanmed kalkon/skinka, champinjoner, tomater, paprika, riven ost och mozzarella
Lägg i fårost, på med kryddor och vitlök, upprepa tills burken är full. Dela fårosten i långa stavar, krossa kryddorna i en mortel och dela vitlöksklyftorna i bitar
Placera först de skivade tomaterna på degen, strö över lite chiliflakes, rödlöken och rädisorna, salta och peppra, lägg sedan över den andra hälften av mozzarellaskivorna så att det täcker pizzan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.