Morotslimpa med linfrö och havregryn Den här morotslimpan är en jättegod och lättbakat limpa som jag gärna bakar fler gånger. Degen bakas ut direkt och läggs i smorda formar för att sedan stå i kylen och jäsa över natten Toves kök
Morotsbröd i långpanna Mjukt morotsbröd med en knaprigovansida och en sötma både från sirapen och morötterna. Hittade receptet itidningen Hembakat Sött & Blandat
Brytbröd med havre och rågIngredienserPortioner. Ger 1 långpannebröd 1/2 paket jäst (à 25 g) 7 1/2 dl kallt vatten 3 tsk salt 2 msk olivolja 1/2 dl hela linfrön 1 dl havregryn 6 dl rågsikt 8 dl vetemjöl special 1 1/2 dl solrosfrön Lägg tilliinköpslistanwww.ica.se
Tunnbröd från Nyhetsmorgon | Recept från Köket.se Blanda allt till en deg. Arbeta den ordentligt så den blirriktigtsmidig. Vänd dem lite då och då så får de en jämn stekning med lagom mycket färg www.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.