Nu har jag slangat om en ny sats med vin gjort på egna druvor. Jag satte den för några dagar sedan och den har nog inte riktigt jäst färdigt än även om det inte är mycket krut kvar i den
1. Lägg alla ingredienser (även valfria) UTOM smör i en kastrull och koka upp. 2. Rör EJ om. 3. Mer färg = starkare smak, ta av kastrullen från värmen när Du tycker det såsen ser aptitlig ut
våren är på ingång och därefter sommaren med alla fina färska grönsaker. redan nu hittade jag dock i min matbutik väldigt fin ekologisk blomkål som frodats i Italien
Så blev det fredag och en himla trevlig en. Utomhus är det fortfarande vackert vintervitt som ett vykort och jag hoppas så helgen bjuder på samma magiska landskap som vecken gjort
På lördagen lagade jag finmiddag på Lilltäppan. Efter den sega förkylningen jag och maken släpat med så bestämde jag mig för att göra ett avstamp och bestämma att nu har vi segat länge nog
Det här receptet har jag fått från en fin kollega. Den är väldigt enkel att göra och smakerna av vanilj, kaffe, valnötter och honung gifter sig finfint med varandra
Vi var till lande på veckoslutet och då brukar det ofta bli lite enklare mat, man har ju inte tid att stå i köket och försöker man sig på något avancerat så fattas det ändå nåt
Kommentarer
Klassiska svenska recept
Dom är jättegoda!
Men jag hade önskat att du skrivit ut receptet och inte bara lagt upp ett foto på text. Latmask!
mjöd.se
Kul att du gillade receptet! Jag ska skriva ut det ordentligt snarast :)
Logga in eller Registrera för att kommentera.