Det är ju verkligen vinter ute, riktigt mysigt faktiskt. Ikväll blir det nog till att tända i öppna spisen efter kvällspromenaden med hundarna, och jag kommer absolut göra samma kvällsmål som jag gjorde igår kväll
Först ut är detta glutenfria bröd. Måndag och vi river av en vecka med fyra nationella prov i engelska för åk 6 och 9, sambedömning av svenska nationella uppsatser och annat skojsigt
Häromdagen hjälptes Lilla I och jag åt att skörda de allra första krusbären för i år, och de hamnade i en lättgjord och god fika- eller efterrättskaka som är både glutenfri och mjölkfri
Vispa ägget tillsammans med muskovadosocker – båda sorter - så det blir pösigt. Jag brukar bidra med fyra olika sorters kakor, mormors chokladsnitt, jordnötsbollar, italienska mandelkakor och de här havrekakorna
Lilla I har börjat på dagis. Och det har sina risker. Efter bara tre dagars inskolning anföll dagisbacillerna henne, och hon fick vackert stanna hemma, först med pappa och mamma, sedan med mormor och morfar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.