Denna gång medrosmarin och flingsalt. (När jag jobbar med två olika mjörsorter bukar jag hälla upp mjöltet i separata bunkar för att ta lite av varje i taget
) Ett middagstips som absolut fick godkänt av familjen, men vi uppskattar lite mer malla i maten så det är en rätt att prova sig fram med mängden sambal oelek och ingefära för önskad styrka
Pensla bröden med lite olja och strö på rosmarin och flingsalt. 2 tsk torkad rosmarin. Smörj två avlånga 1½ l formar med matolja. 2 tsk torkad rosmarin
Kan det verkligen funka med så enkla smaker. Jag rostade grovhackade valnötter, smaksatte dem mer färskrosmarin och flingsalt och kanderade dem slutligen i honung
Konstaterade i alla fall att det var alldeles för längesen jag uppdaterade bloggen och passar med det här inlägget på att bidra till månandens sötsak där temat är ”Morgon”
Efter en rätt stressig vecka med en försmak av kommande jobbveckor med dagis, jobb, matlagning på en kvart och mer matplanering för att få fram god och nyttig mat på bordet så känner jag att det är skönt att det är helg nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.