Jag höll medvetet ingredienslistan kort för att skapa ett så enkelt vardagsbröd som möjligt. Durramjöl är ett naturligtglutenfritt, halvljust fullkornsmjöl
Det här är ett superenkelt recept på ljusa glutenfria frukostfrallor eller tekakor, som jag vid det här laget har testat flera gånger med lite variationer
Receptet är baserat på bovetemjöl som är naturligtglutenfritt, milt för magen och är basiskt. Det används traditionellt i blinier och är ett bra näringsrikt glutenfritt alternativ till vetemjöl eller rågmjöl
Idag vill jag göra något extra för barnen att ha till frukost i morgon. De har fått lämna bort sina dvärghamstrar idag på grund av att i synnerhet ett av barnen utvecklat allergi
Här hemma blir det en och annan pannkaka under mina Trollveckor och även om det inte stör mig att stå och steka pankisarna så är det rätt skönt att vi nu fått en ny favorit här hemma
Teffmjöl är ett väldigt näringsrikt, naturligtglutenfritt sädesslag med fullkornskaraktär. Ett supergott, rejält, fiberrikt och lättbakat glutenfritt bröd
5 dl naturligt glutenfri mjölblandning*. *Naturligt glutenfri mjölblandning kan man välja rätt valfritt (tumregeln är 2-3 delar mjöl+1 del stärkelse+liiiiite xantangummi - när det gäller xantangummi är det bäst att man vet vad man gör, annars är det bättre att utesluta det helt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.