Det är enkelt att lyckas med glutenfribakning med några tips längst vägen, hoppas att du testar. De vill gärna ha bröd då och då, och då känns det bättre att baka ett bröd än att köpa ett som både är dyrare och innehåller fler tveksamma ingredienser
Rör ihop eventuella ägg och smält kokosolja och häll ifröblandningen. Går fint att frysa in. 12 dl linfrön. 12 dl vatten kokt och tillsätt mer om konsistensenblir för tjock. 11 msk flingsalt att toppa medBlanda alla fröer och salt i en skål. 1Tillsätt varmt vatten. 1Platta ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och skär i så stora bitar du vill ha. 1Grädda imitten av ugnen i 175° i ca. 30 minuter (beroende på hur tjockt du gör dittfröknäckebröd). 1Låt svalna och bryt isär
Nu ska ni få ett sånt där enkelt recept igen. Mannen i huset sa att detta var det godaste brödet jag bakat någon gång och tillade att det var top tre utan veta vilka de andra två är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.