30 min,
doppa handen i kallt vatten och ta tag i degens ena kant, dra upp och vik mot mitten, fortsätt att dra och vika runt hela degklumpen. Låt vila igen
30 min
och upprepa vikningen 2 gånger till. Låt jäsa 1 timme i bunken.
Grädda bröden så här. Ta upp degen, knåda den på mjölat bakbord och baka ut den, antingen till 2-3 limpor eller 4 brödkakor. Sätt ugnen på 200 grader och låt degen bröden jäsa 30 minuter under bakdukar. Brödkakor 12-15 minuter mitt i ugnen
Efter att jag jobbat på eftermiddagen bakade jag ett riktigt gott brödmed rågsikt, gjorde kyckling wok och nybakat, varmt bröd till tjejerna när de kom från jobbet ikväll, populärt
Ett superenkeltbröd, som sköter sig själv. Så enkelt att göra lyxfrukost. Täck bunken med plastfolie. Stora lufthål och knaprigskorpa, ett perfekt bröd
Det här lättbakade frukostbrödet måste ni bara testa för det är verkligen supergott . Det här lättbakade frukostbrödet måste ni bara testa för det är verkligen supergott
Brödet kan penslas med vatten innan man sätter in dom i ugnen och strö över vallmofrö/sesamfrö. Blanda i havregryn, olja, sirap, salt, brödkryddor, morot
Skulle man kunna leva på bara en sak då skulle jag lätt välja hembakatbröd. Idag bakade jag dessa otroligt goda ”polarbröd” och jag njöt verkligen av varje tugga
Ställ lergrytan med lock på i kall ugn. förrutom lite bak förstås För många herrans år sedan bakade min svärmor detta brödet, som jag i min tur fick ärva receptet till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.