The post Enkel kycklinggryta med vitlök och parmesan appeared first on. Ner med parmesanen. Enkel kycklinggryta med vitlök och parmesan (4-5 portioner). 1 dl färskriven parmesan. 1 dl färskriven parmesan
Den kan göras med ens egna favoriter eller vad man helt enkelt hittar i kylen, den kan göras i förväg, den kan ätas kall, den är perfekt picknick mat, gott till grillat osv
Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen. Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta
Blanda alla ingredienser utom parmesanosten i en bunke. Lägg upp dem på en plåt med bakplåtspapper, lägg dem med skalsidan nedåt och strö över riven parmesanost
½ dl parmesan. Koka pastan under tiden. extra parmesan och färsk basilika till servering. När pastan har kokat klart, häll av vattnet och ha i det i pannan
Pastan vänds ner i såsen och du serverar allting enkelt ur en panna, ”allt-i-ett”. Jag har använt mig av rostbiff i pastasåsen som jag fick över sen jag gjorde de exotiska plankorna men det går precis lika bra med julskinka, kassler, bacon, korv, eller svamp om man vill ha den vegetarisk
I ett försök att efterlikna en pastarätt jag ätit på vapiano komponerade jag detta. Skär salamin i strimlor, hacka chili och vitlök och gul lök fint och hacka tomaterna i mindre bitar
Passar fint till pasta med hyvlad parmesanost över. maizenaredningparmesanost till serveringen att hyvla överFräs den pressade vitlöken i olja och smör tills att den börjar få färg och lägg då i laxbitarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.