Enkel vegansk ramensoppamed nordiska smaker. Förhoppningsvis är det här något som inte kommer störa er som är svensktalande alls så värst mycket (vi är ju trots allt så gott som native in english here in sweden) och i övrigt kommer innebära att det helt enkelt är fler som hittar hit
Den här kalasgoda tomatsåsen medchampinjoneroch röd pesto är precis en sådan rätt. Vi serverade den smarriga såsen med pasta, riven lagrad ost och färska grönsaker
Jag känner att det jag studerar tar en del på krafterna, i själen och i hjärnan (därför ska jag inte fortsätta med det), men himla lärorikt och intressant är det, det måste jag ändå medge
Lägg upp pastan i djupa varma tallrikar, lägg på champinjonröran och blanda om. Veckans vegobidrag blir en superenkeloch lättgjord pastarätt, som ger ytterligare ett bevis för att det enkla och avskalade kan bli nog så läckert
Det är det som är så bra medramen - man kan använda sig av vilka ingredienser man vill. Ibland vill man ju bara slurpa i sig maten - och vid de tillfällena är en ramensoppa den ultimata måltiden
Här kommer mitt recept på enkel, supergod pizza. Självaste toppingarna får ni ju såklart leka med, och olika såser och ostar, detta är mer ett grundrecept på min pizzadeg, jag lekte like med pesto, champinjoner, lök och mozzarella ost, för det var det jag hade i kylskåpet
Lägg ihop med den sista brödskivan. Plasta in med plastfolie och låt stå i kylskåp minst några timmar. Majonäs evenuellt utblandad med hälften uppvispad sojagrädde så den blir lättare
4 ägg 200 g nudlar, valfria 2 salladslökar, strimlade 150 g salladskål 1 nori-ark, i tunna strimlor 1 kruka färsk koriander (stjälk och blad) 1 lime, i klyftor rostade sesamfrön Buljong. - Läs hela inlägget här 4 portioner. 4 ägg
Stek squashen tills den får lite färg ochlägg ner i grytan. Lägg i en gryta. Så lätt att slänga ihop en sås av det här slaget med det man är sugen på för tillfället och ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Vi käkade burgare igår, och då jag just nu går på någon sorts långsiktig kur där jag försöker minimera mängden onödiga äggoch mejeriprodukter i min mat så tänkte jag att jag skulle försöka göra quornfärsburgare (som trots de sjukt lyckade oumphburgarna på Fårö tillsammans med Orlando’s Jamaican, fortfarande är mina favoriter), fast utan ägg, och lite snabbare och enklare
Ett enkelt sätt att se när nya recept och andra blogginlägg lagts upp. , dra sedan svampen i strimlor istället för att hacka med kniv ochlägg den därefter i den varma pannan med baconfett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.