Skölj och skär rabarbern i bitar. Lägg den i en smord pajform. Smält smöret i en kastrull och rör ner havregryn, mjöl, bakpulver, socker, grädde och sirap
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en skål och sikta ner i smeten. Tillsätt vattnet och blanda försiktigt ihop till en smet
Ett tips till vårens alla fester. Långpanna är ett perfekt sätt att baka många kakor snabbt. I helgen som var bakade jag en cheesecake med två fyllningar, en bärfyllning och en med smaka av citron, som jag kan rekommendera, både god och lätta att baka
Smält smöret i en kastrull och vispa i kakao. Låt svalna. Vispa ihop ägg och socker i en skål. Blanda mjöl och bakpulver och blanda ner i äggsmeten tillsammans med smör- och kakaoblandningen
Skölj och skär den oskalade rabarbern i ca 2 cm långa bitar. Häll vatten och socker i en kastrull. Låt det koka upp under omrörning tills sockret är helt smält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.