Nu i dagarna provade jag ett nytt enkelt recept, har för mig jag testade förra året också och blev himla nöjd för det blir verkligen ett riktigt MOS och smakar så mycket äpple det bara kan göra
Koka på medelvärme till äpplena är mjuka, rör om då och då så att det inte bränner fast i botten. Nu när sommarens sylt är slut är det dags att fylla på med mos så att man har något att ha till gröten eller yoghurten på morgonen
Allra godast smakar den i vårt tycke medäppelmos till. Det snurrar en del grötrecept på lchf/paleo-bloggar nu och det vi har fastnat för är en gluten- och laktosfri kokosgröt med kanel som mättar hela förmiddagen
Det finns burkar medäppelmosmed smak av kanel, med smak av kanel och ingefära, med smak av ingefära och så finns det mos med bara äppelsmak rakt upp och ner
Servera i en skål med mjölk och lägg resten i plastlådor och lägg i frysen efter att moset svalnat. Skär upp äpplena i tunna skivor (med eller utan skal)
Tillsätt kycklingfond, matlagningsgräddeoch mjölk. Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Om ni nu har missat denna dag hel, så kommer jag till er räddning med en super enkel Nutella Brownie recept som ni kan bjuda familjen på till efterrätt idag
Tillsätt gräddeoch smaka av med sambal. Kom på att jag måste skynda mig och skriva ner receptet på den här grytan medans jag kommer ihåg hur jag gjorde
Den gröna är starkare än den röda, men man kan ju enkelt anpassa styrka genom hur mycket man har i. Är två burkar, den ena med röd curry pasta och den andra med grön curry pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.