Enkelt och nyttigt vörtbröd. Det är ju verkligen vinter ute, riktigt mysigt faktiskt. Ikväll blir det nog till att tända i öppna spisen efter kvällspromenaden med hundarna, och jag kommer absolut göra samma kvällsmål som jag gjorde igår kväll
Häromdagen hjälptes Lilla I och jag åt att skörda de allra första krusbären för i år, och de hamnade i en lättgjord och god fika- eller efterrättskaka som är både glutenfri och mjölkfri
Det är enkelt att göra kakan/puddingen laktosfri genom att använda laktosfri Keso. Det är ganska gott med någon form av pudding eller kaka efter en soppmåltid
Indiska köttbullar med koriander. Skulle ha gäster där någon inte tålde gluten och en annan inte laktos så det blev ju lite huvudbry för en annan som inte tänker på det annars
Det här brödet är så gott. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.