Enkel, nyttig och kryddsmakande äppelkaka med mandelmjöl och kokosmjöl - gluten och laktosfri
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g smör - vanligt, laktosfritt eller helt mjölkfritt margarin
  • 3/4 dl mjölk - vanlig, laktosfri eller av någon alternativ sort
  • 2 riktigt stora ekologiska ägg
  • ½ dl kokosblomssocker
  • ½ tsk äkta vaniljpulver
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl kokosnötsmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 450 g äpple - 1 - 4 stycken beroende på storlek
  • 1 tsk kanel
  • ½ tsk ingefära
  • ½ tsk nystött kardemumma
  • ½ tsk äkta vaniljpulver
  • 25 g smör - vanligt, laktosfritt eller helt mjölkfritt margarin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.