Servera ostkakan ljummen med hjortronsylt och vispad grädde. 1500 g KESO® cottage cheese ekologisk naturell. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 ägg 2 msk strösocker ½ dl vetemjöl 500 g KESO® cottage cheese ekologisk naturell 3 dl Arla® ekologisk vispgrädde 1 dl hackad mandel 2 hackade bittermandlar 2 dl hjortronsylt 2 dl Arla® ekologisk vispgräddeGör så här Sätt ugnen på 175°
Lördag - Blåbärskvargbägaremedkeso, toppad medblåbär, kokosflingor och rivet citronskal. För att göra denna medblåbärssmak så blandade jag 5 matskedar kvarg/kesella med 1 deciliter blåbär och 1 kryddmått vaniljpulver. Sedan vände jag ned det i ett glas och tillsatte 2 matskedar keso. 1 deciliter blåbär
~Neta & Peppe~. Sedan fick blåbärssylten samsas i ett dessertglas med lager av både turkisk yoghurt och vaniljgrädde som slutligen toppades med rostade hasselnötter och mandlar med höftade mängder
När pannkakorna är klara, servera dem med naturell keso, frysta blåbär och lite flytande honung. börja med att knäcka äggen i en skål och vispa upp dem något, blanda i ca 1-2 dl av mjölken
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Om ni nu har missat denna dag hel, så kommer jag till er räddning med en super enkel Nutella Brownie recept som ni kan bjuda familjen på till efterrätt idag
Den gröna är starkare än den röda, men man kan ju enkelt anpassa styrka genom hur mycket man har i. Är två burkar, den ena med röd curry pasta och den andra med grön curry pasta
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.