Fisksoppor av alla de slag är favoritmat framför andra hos mig. Om jag äter ute på resturang beställer jag gärna en fiskgryta eller fisksoppa, och här hemma blir det också alla möjliga olika varianter på detta tema
Häromdagen inhandlade jag en bit Salma lax och gjorde en enkel och god middag. Tycker texturen på laxen är så fin med sin vackra röda färg och den är perfekt att grava eller ha till sushi
Mycket enkel och kanske just därför så god. Laxen var ändå framtagen så jag valde att helt enkelt att lägga den på en bädd av grovsalt så fick den sköta sig själv i ugnen som jag bara ställde på 100 grader för en lite långsammare tillagning
Källa. Ett Liv i balans EllinorPortioner. 4Ingredienser. Laxen500g laxfilé En klick smör0,5 gul lök2 vitlöksklyftor4 dl gräddeSvartpepparSaltPastan2 ägg65 g cream cheese1/4 dl fiberhusksaltGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.