salt, peppar, persillade, lökpulver1. Skiva vitkålet tunt. Koka upp vatten och slå det över vitkålet. Låt vitkålet ligga i cirka 10 minuter, slå sedan av vattnet.
12. Finskiva
blomkål och blanda med vitkålet. Rör ihop med creme fraiche och majonäs. Smaka av med kryddor.
Fredag eftermiddag och solen bjuder på skön försommarvärme. Ikväll blir det grill för hela slanten. Då räcker det att äta lite lättare lunch som en fräsch sallad
1Till serveringlevainbröd. 1 grillad kyckling (köp eller grilla själv) 65 g rucolasallad 1 gurka, i munsstora bitar 4 tomater, i munsstora bitar 0,5 silverlök, i tunna skivor 2 mozzarellaostar 70 g salami, i tunna skivor (het sort, t ex ventricina) 70 g parmesanost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.