Denna kladdkaka är verkligen så sjuukt god för att vara nyttigt och gillar att den inte innehåller några konstiga ingredienser utan vanliga som man oftast har hemma
Riktigt god måste jag säg och till råga på allt, enkel. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Att rätten dessutom var väldigt enkel att fixa till och skötte sig själv i ugnen, var jag väldigt tacksam över Det har verkligen varit en riktigt lugn dag här hemma
Nu har jag lämnat mitt gamla favoritrecept och helt övergått till att baka denna kladdkaka istället. Bästa kladdkakan ever200 g smör3 dl socker1 dl kakao2 msk vaniljsocker2 msk bryggt kaffe3 dl vetemjöl2 dl mjölk
När bullarna jäst penslas de med ägg (som eventuellt blandats med några matskedar mjölk). Smält smöret till degen och tillsätt mjölken, värm till fingervarmt och smula i jästen
Kladdkakan med passionsfrukt kan med fördel också bakas som den är, en underbar kombination. Cremen gör att det blir vitor över, på detta gjorde jag ljuvliga små passionmaränger som också passar i påsk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.